Let's Go Again - Boysensmusiktime 2

Når man spiller musik sammen, opstår der et ligeværd, som giver et godt fundament for god trivsel i klassen. Derfor er det vigtigt, at alle elever i en klasse får mulighed for, at blive mødt på deres niveau, når der skal laves sammenspil.

Der er meget på spil for alle, og det skal helst være sjovt, lærerrigt, krævende og ikke mindst muligt for alle at være med.

Let’s Go Again – Boysens Musiktime 2 fortsætter, hvor Boysens Musiktime 1 slap. Her får du 7 helt nye sange, arrangere og noteret, så det er let at gå til for elever som lærere. Derudover indeholder bogen også rigtig mange gode råd og ideer til, hvordan man laver god og spændende sammenspil med mange børn. Men også ideer til indretning af musiklokalet, så det bliver muligt at øve, mens andre bliver instrueret.

Med til bogen hører en CD, som indeholder alle sangene indspillet med og uden sang, som man kan øve til, samt adgang til www.boysensmusiktime.dk , hvor alle instrumentstemmerne i 3 valgfrie niveauer er at finde – klar til at printe ud.

Musikudøvelse med afsæt i trin- og slutmål. 4.-6. Klasse.

KØB BOGEN HER

“En, to, tre, fire – Let’s go  –  Boysens Musiktime 1”

Start med det samme! Let’s go…

Køb bogen her

 

Anders Boysen | Klarinetvej 31, 8700 Horsens - Danmark | info@ny.boysensmusiktime.dk | +45 26942984